Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел.седалки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел.седалки

Здравеите на всички имаm 164 95г кожен салон с ел седалки имам два проблема седалките са ми с нагреватели обаче от каде се пускат нямам копче има една разкачена букса под седалката като я закача почват да греят и ми показва на таблото разкачам и спира и до там о0 другото как се мърда пасажерската седалка на пред и на зад като всички посоки на джоистика си работат даже не е нарисувано на него за разлика от на другата седалка? Благодаря ви предварително
    Last edited by dragomia; d.m.y г., 02:33.
    Alfa Romeo 33 1.7 8v 4x4
    Alfa Romeo 164 2.0 Super 95g

Трябва да имаш копче за подгряване на седалката.Ако нямаш си сложи едно и готово.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

е как , буташ големото копче напред и назад, виж си на шофьорската седалка стрелките , и да те питам каде точно се намира тая лампичка на таблото , до коя друга крушка ,щот аз имам копче за подгрев даже си работи подгрева обаче нищо не ми светва..
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

напред и назат ми мърда цялата седалка като люлка на нагоре и надоло се мърда под лек наклон нагоре и надоло а моторчета си има на шеината проблема е че е дръпната до заде и няма място за от зат а и пък на приателката ми и висът краката а лампата нз до коя е точно по към лявата страна свети седалка с вълнички.А за нагревателите каде точно се намира копчето ?
        Alfa Romeo 33 1.7 8v 4x4

Comment

при мен са така
          Attached Files

Comment

Мерси за снимката колега нз как ще я мръдна освен да подам напрежение директно на моточетата поне да мръдне напред малко а защо нямам копче за реотаните при положение че ги има във седалките и на таблото си показва нещо не ми е ясно мерси пак колега .
            Alfa Romeo 33 1.7 8v 4x4

Comment

ми да освен да подадеш дирктно ток , ама ме съмнява че ше е от тока, по скоро ти са ти клеасали механизмите или са пълни с боклуци, и моята така отказваше ама след почистване почна да работи по добре ,пък за копчето освен да намериш от някой морга такъв страничен капак с копчето от горе и да си го вържеш.

Comment

Working...
              X